HomeTherapeutWerkwijzeLeefstijlBehandelingenMeditatieTarievenContactGa naar het archiefLinks

Snelle diëten en radicale veranderingen leiden niet tot een blijvend resultaat, vandaar dat we het stap voor stap doen.

 

Download hier de anamnese/vragenlijst als PDF-document, vul deze zo zorgvuldig mogelijk in en mail deze terug of verstuur hem over de post:

Anamnese Download

Informatief gesprek

U wilt graag weten wat ik precies doe en of het voor u geschikt is?

U bent van harte welkom in de mijn natuurgeneeskundige Praktijk aan huis in Oostzaan voor een absoluut vrijblijvend en informatief gesprek. Belt u wel even van tevoren voor het maken van een afspraak (06) 40 55 9990.

Het eerste consult

Elk traject begint altijd met een natuurgeneeskundige anamnese. Dit is een vertrouwelijk gesprek waarbij zoveel mogelijk details over uw gezondheidstoestand, leefstijl en voedingspatroon wordt vastgelegd.

Bij de voedingsanamnese worden, naast het gesprek ook gegevens opgenomen als het gewicht, de buikomvang en de lengte.

Bij de natuurgeneeskundige anamnese test ik u ook met Bicom bioresonantie apparatuur op mogelijke pathogenen (ziekteverwekkers).

Gezond

 

 

 

 

 

 

 

Het allerbelangrijkste is; je moet je er - in je hoofd én in je lichaam- beter door gaan voelen!

 

Eetlijst bijhouden

Ik wil u vragen voor het bezoek een week lang zorgvuldig een lijst bij te houden van alle producten die u op een dag eet.

Aanvullend kan ik de bloeddruk meten, de lengte en het gewicht, een bloedsuikertest en een foto maken van het gezicht ten behoeve van gelaatsdiagnose.

Behandelplan

De verkregen gegevens worden op een later moment geordend en geanalyseerd, waarna een behandelplan wordt uitgeschreven. In dit behandelplan wordt een prognose wordt gemaakt van het aantal en het soort te verwachten behandelingen. Vervolgens wordt het gemaild of verstuurd waarna we telefonisch bespreken hoe verder te gaan. Een anamnesegesprek met Bicom test duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur.

 

Natuurgeneeskundige Praktijk Biophysis te Oostzaan. Alle rechten voorbehouden. (c) Martine te Kloese